Här beskriver jag kort hur man delar ett projekt i TinkerCad. Genom att dela projekt ger du alla med länken möjlighet att förändra i den ritningen som är sparad på ditt konto. Det är användbart om ni är flera som ska jobba på samma projekt. I princip är det en länk du skickar till dina kollegor, på samma sätt som man delar i tex Gsuite.
Är det så att du vill ge andra tillgång till någon av dina ritningar utan att ge möjlighet att ändra i originalet är det bättre att göra den public och tilldela den en taggning som blir unik och sökbar.

Jag återkommer till det i ett senare inlägg.
Livslängden på länken är 3 veckor, sedan måste du skicka ut en ny.
Dina kollegor kan jobba på projektet utan att du är inloggad men allt sparas på ditt konto. Det har den effekten att någon jobbat på ert projekt från sin egen inloggning och sedan när man stängt ner finns den ingenstans. Det brukar sprida en viss förvirring, då får man klicka på länken igen så kommer den upp.
Här ligger en kort film som förklarar hur man gör.